Οικονομάκης Μιχάλης το δυνατό "χαρτί" του Παππού.


Ένα από τα δυνατά "χαρτιά" της παράταξης Νέα Εποχή του Χρήστου Παππού δεν είναι άλλο από τον πρώην αντιδήμαρχο πρασίνου Μιχάλη Οικονομάκη. Η θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου  δεν του άρμοζε μιας και έχει μάθει να είναι στους δρόμους και όχι στις καρέκλες.
   Στο έργο του σαν αντιδήμαρχος πρασίνου κανένας δεν έχει να
πει κάτι για τις  πλατείες των Άνω Λιοσίων. Όλες τους ήταν πεντακάθαρες και γεμάτες λουλούδια την άνοιξη. Είχε φροντίσει το Μάιο του 2009  όλα τα κατεστραμμένα όργανα των παιδικών χαρών να αντικατασταθούν με καινούργια. 
   Ποιος να ξεχάσει τις μάχες που έδινε με τις φωτιές, τα χιόνια  ή τις έντονες βροχοπτώσεις σαν υπεύθυνος τις πολιτικής προστασίας του τότε Δήμου Άνω Λιοσίων.
  Το ότι είχε διατελέσει επί σειρά ετών  πρόεδρος στο σύλλογο γονέων στο 5ο Δημοτικό τον βοήθησε να γνωρίζει τα προβλήματα  των σχολείων και να διαπρέψει  σαν πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας επί διοίκησης του δήμου Άνω Λιοσίων από το Χρήστο Παππού. 
Έτσι για άλλη μια φορά συστρατεύεται με το Χρήστο Παππού ώστε τα τελευταία πέτρινα χρόνια σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελούν μακρινό εφιάλτη.


Οικονομάκης Μιχάλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής
με την παράταξη Νέα Εποχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια