Πέτρος Βιρβίλης:ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΛΟΥΜΝΙΩΤΗ-ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΟΥΜΠΡΗ –ΚΚΕ



1. Γιατί η ηγεσίες των παρατάξεων τους, αποτελούνται από συνδικαλιστές, οι οποίοι ζουν και υποστηρίζουν πρακτικές του 19ου αιώνα και δεν μπορούν να δώσουν λύσεις σε σύγχρονα προβλήματα του 21ου. Δεν έχουν να δώσουν τίποτα καινούργιο στην εποχή της ταχύτητας και του διαδικτύου γιατί, δεν έχουν καταλάβει ακόμη, ότι η εργατική τάξη στην Ελλάδα έχει σχεδόν εξαφανιστεί και με δική τους υπαιτιότητα. 
2. Γιατί βαρέθηκα να τους ακούω να επιμένουν ότι κατέχουν την μοναδική αλήθεια κάτι σαν το αλάθητο του Πάπα δηλαδή και να κατηγορούν όλους τους άλλους σαν
εκπροσώπους των μεγάλων συμφερόντων και προδότες.
3. Γιατί βαρέθηκα να τους βλέπω να υποκρίνονται ότι συμπονούν τον λαό λόγω της άσχημης οικονομικής κατάσταση που οδήγησαν την χώρα τα αστικά καθεστώτα, ενώ στελέχη τους, έχουν βολευτεί μια χαρά, φοροδιαφεύγοντας και φοροαποφεύγοντας. Να αντιδρούν δε ανερυθρίαστα, ακόμη και στην επιβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, του μοναδικού φόρου που χαρακτηρίζεται στην διεθνή Οικονομική Πολιτική σαν προοδευτικός και που φορολογεί το μαύρο χρήμα, που κατά τεκμήριο στην Ελλάδα, έχει διοχετευθεί στα ακίνητα.
4. Γιατί δεν πιστεύουν στην Δημοκρατία και διαγράφουν όσους από τα μέλη τους τολμούν να εκφράσουν αντίθετη άποψη.
5. Γιατί δεν σέβονται το περιβάλλον και τους νόμους της χώρας, αφού είναι οι μοναδικοί που έχουν αναρτήσει ρυπογόνες αφίσες στην πόλη μας αψηφώντας την Νομοθεσία.
6. Γιατί μπερδεύουν τις Δημοτικές με τις εθνικές εκλογές και δεν πιστεύουν στην σύνθεση απόψεων και στις συνεργασίες, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί ήδη δύο ευκαιρίες στον Δήμο μας για πλήρη ανατροπή του τοπίου σε επίπεδο Δήμου.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ – ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ. 
Πέτρος Βιρβίλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια