ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ ΠΑΠΠΟΥ.


1. Γιατί ο κ. Μπουραίμης και Παππούς μας έχουν πει ψέματα και λένε ψέματα για την διαχείριση των σκουπιδιών και την χωματερή. Έχουν εξαρτήσει, την ανάπτυξη της περιοχής μας, επενδύοντας στον καρκίνο των σκουπιδιών και στα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων. Γιατί επιτέλους πρέπει να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα.
2. Εκφοβίζουν τους εργαζόμενους του Δήμου ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά αν απομακρυνθούν τα σκουπίδια. Γιατί και ο κ. Παππούς και φυσικά ο κ. Μπουραίμης σκόπιμα δεν έχουν αποσυνδέσει την μισθοδοσία των υπαλλήλων του Δήμου από τα αντισταθμιστικά για την χωματερή με στόχο να εξαρτούν την μισθοδοσία από αυτά και να κρατούν έτσι ομήρους τους εργαζόμενους.
3. Γιατί ενώ ο κ. Μπουραίμης και Παππούς έχουν «συνεργασθεί» θαυμάσια με την ευαίσθητη ομάδα των τσιγγάνων και κερδίζουν ψήφους από αυτούς, δεν έχουν κάνει τίποτα για την μείωση
της εγκληματικότητας μέσα στην ομάδα αυτή, αλλά ούτε και για την διαπαιδαγώγηση τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ζωές μας.
4. Γιατί και οι δύο είχαν ανύπαρκτο έργο κατά την διάρκεια της θητείας τους και προσπαθούσαν με πασαλείμματα της τελευταίας στιγμής να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους. Δεν έχουμε πεζοδρόμια, οι δρόμοι έχουν λακκούβες, η αυθαιρεσία επικρατεί παντού ακόμη και σε κτίσματα Δημοτικών Συμβούλων, τα σχολεία βρίσκονται σε άθλια κατάσταση χωρίς θέρμανση χωρίς ένα σχεδιασμό για ένταξη τους στο ΕΣΠΑ σε φιλικά πράσινα προγράμματα και έχουμε εκπαιδευτικούς που δεν ντρέπονται να ζητούν την ψήφο μας. Η δημόσια συγκοινωνία δεν λειτουργεί και το Ζεφύρι μετά τις 8 το βράδυ είναι αποκλεισμένο. Κατά την διάρκεια της κρίσης, δεν λειτούργησε ποτέ Δημοτικό Ιατρείο και φαρμακείο ούτε κοινωνικό παντοπωλείο.
5. Γιατί ο Δήμαρχος και οι προκάτοχοί του ο κ. Παππούς, δεν έχουν λογοδοτείσει ποτέ σύμφωνα με τον νόμο στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα πεπραγμένα των Διοικήσεων τους. Δεν μας έχουν ενημερώσει ποτέ για το που έχουν δαπανηθεί τα εκατομμύρια των αντισταθμιστικών. Δεν έχουν σεβαστεί την επιβαλλόμενη από τον νόμο, ετήσια δημοσίευση των Οικονομικών Καταστάσεων του Δήμου, τη συζήτηση τους και την έγκρισή τους από το Δημοτικό Συμβούλιο. Λένε ψέματα για τις πραγματικές οφειλές του Δήμου που ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ και επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη έλεγχοι του ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, καθίστανται εν δυνάμει υπόδικοι και γι’ αυτό αλληλοκαλύπτονται.
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Βιρβίλης Πέτρος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια