Μια εικόνα χίλιες λέξεις, πολλές εικόνες χίλια ερωτηματικά.


 Δυνατός «αέρας» νίκης του Δημήτρη Μπουραϊμη στη Χασιά (Photos)
Αψήφησαν οι δημότες τον πολύ δυνατό αέρα και το ξαφνικό κρύο και παρευρέθηκαν κατά εκατοντάδες για να παρακολουθήσουν την  ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραϊμη, στη πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο της Χασιάς.


Μπροστά στο πολυπληθές και θερμό ακροατήριο  ο  Δημήτρης Μπουραϊμης,  αποσπώντας τα συγχαρητήρια και το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, ανέπτυξε τους στόχους και το
σχέδιο της παράταξής του για τον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής. 
Μαζί συνεχίζουμε με σίγουρα βήματα τόνισε ο Δήμαρχος και πως μια δημοτική αρχή κρίνεται διαχρονικά σε δύο επίπεδα. Στην παραγωγή έργου που βοηθά τους δημότες στην καθημερινότητά τους, αλλά επίσης κρίνεται στο ήθος και ύφος με το οποίο ασκείται η τοπική εξουσία. Πιστεύω σε ένα μεγάλο βαθμό τα έχουμε πετύχει, γιατί έχουμε  άποψη, γνώση, εμπειρία και θέληση για να λύσουμε τα προβλήματα των Δημοτών.
Καταστροφείς του τόπου και παπαγαλάκια χαρακτήρισε για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος την «τρόικα των Άνω Λιοσίων» με επικεφαλή τον Χρήστο  Παππού, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι αυτοί οι τύποι έχουν και την μεγάλη ευθύνη για την κακοδιαχείριση και τα ατελείωτα χρέη του Δήμου.

πηγή:http://pitsounicity.gr/
Συνήθως σε προεκλογικές συγκεντρώσεις  βλέπουμε τον ενθουσιασμό και τα χειροκροτήματα του κόσμου, πράγμα που δεν βλέπουμε στις παραπάνω φωτογραφίες.
Ούτε βέβαια και στις παρακάτω που τις βλέπουμε ΕΔΩΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια