Ανοικτή Λαϊκή Συγκέντρωση για υλοποίηση της απόφασης της Τ.Ο μελών ΣΥΡΙΖΑ



Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ 19ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Μετά από γόνιμο διάλογο και αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα, τον χαρακτήρα και την ιδιαιτερότητα του Δήμου Φυλής, η συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής, που έγινε στις 19 Ιανουαρίου 2014, κατέληξε στην καλύτερη δυνατή απόφαση σχετικά με τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, η οποία συνοψίζεται στα τρία παρακάτω σημεία:
1) Ιδρύεται Δημοτική Παράταξη με την επωνυμία «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΛΗΣ».
2) Επικεφαλής της Παράταξης εκλέχτηκε ο σ. Κώστας Λουμιώτης, Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Συνδικαλιστής, Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Φυλής.
3) Ο Υποψήφιος Δήμαρχος που θα ηγηθεί της Παράταξης, στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, θα εκλεγεί από ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση, με Δημοκρατικές Διαδικασίες, από τις ευρύτερες Δημοκρατικές, Προοδευτικές και Ριζοσπαστικές Δυνάμεις του Δήμου μας.
Η απόφαση αυτή, εκφράζει την βασική Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απευθύνεται σ’ όλες τις Δημοκρατικές, Προοδευτικές και Ριζοσπαστικές Δυνάμεις του Δήμου μας και είναι σύμφωνη και με την Διακύρηξη-Κάλεσμα που απηύθηνε η Τοπική Οργάνωση προς τον Λαό του
Δήμου Φυλής, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει: 
-«Η Δημοτική μας Κίνηση θεωρεί ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από ευρείες συσπειρώσεις που επιδιώκουν την σύνθεση των απόψεων».
-«Συγκροτούμε στο δήμο Φυλής μια λαϊκή συμμαχία με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο που προέρχονται ή ανήκουν. Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι λαϊκές συμμαχίες έχουν την δυναμική ν’ αλλάξουν τα πράγματα».
-«Καλούμε όλους, όσους συμφωνούν με τις βασικές αρχές της διακήρυξης, να συνδημιουργήσουμε τη δημοτική κίνηση που έχει ανάγκη η πόλη μας και να συμπορευτούμε στον αγώνα της ανατροπής και της διεκδίκησης του μέλλοντος που δικαιούμαστε».
Μετά απ’ αυτή την απόφαση, η Τοπική Οργάνωση Μελών τουΣΥΡΙΖΑ Φυλής, θα πρέπει να προγραμματίσει Ανοιχτή Λαϊκή Συγκέντρωση για υλοποίηση της Απόφασης και συζήτηση με τον Λαό για τα σοβαρά προβλήματα που έχει ο Δήμος Φυλής.
- Ένας Δήμος με δυσανάλογο χρέος σε σχέση με τον πληθυσμό του.
- Ένας Δήμος όπου παίζονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα με τα εργοστάσια καύσης.
- Ένας Δήμος που δέχεται στην περιοχή του, σχεδόν τα μισά απορρίμματα της Ελλάδας για σαράντα και πλέον χρόνια, με την τεράστια επιβάρυνση του περιβάλλοντος και της υγείας των Δημοτών αλλά και της υγείας του Λαού της ευρύτερης περιοχής.
- Ένας Δήμος όπου η παραβατικότητα, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις.
Οι κινήσεις αυτές, θα προσελκύσουν ευρύτερες δυνάμεις στον αγώνα για μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Φυλής, με σεβασμό πρωτ’ απ’ όλα στον πολίτη και στις ανάγκες του.

              Γιάννης Λάππας                                                  Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης
Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ                                Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής
Μέλος της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής                                 Μέλος της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια