Ανακοίνωση της Κατερίνας Παρτσινέβελου-Παναγοπούλου για την υποψηφιότητά της στο δήμο Φυλής


Αγαπητοί συμπολίτες,
Εδώ σε αυτήν την πόλη μεγαλώσαμε, εδώ ζουν και θα ζήσουν τα παιδιά μας. Πιστεύουμε στις δυνατότητες που διαθέτει η πόλη, στη δυναμική της, στην προοπτική της. Έχει ανθρώπους με κοινούς στόχους, ικανούς να αφουγκραστούν τις ανάγκες και τις αγωνίες των πολιτών. Να δώσουν λύσεις. Λύσεις για μια πόλη φιλική για τους κατοίκους της και ελκυστική για τους επισκέπτες της.
Μια πόλη ευρωπαϊκή. Μια πόλη, με δημοτική αρχή που να υπηρετεί τους πολίτες της, να πιστεύει και να επενδύει στους ανθρώπους της, στους άξιους, στους εργατικούς, στους ικανούς, στους δραστήριους και φιλότιμους, με καινοτόμες ιδέες, με αγάπη για τον τόπο.
Μια πόλη, με δημοτική αρχή που να στηρίζει και να ενισχύει κάθε δομή βοήθειας
και υποστήριξης προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας, με κοινωνικές υπηρεσίες που θα αγκαλιάζουν όλους τους κατοίκους. Με όραμα την ανεξάρτητη διαβίωση για όλους.
Μια πόλη, με δημοτική αρχή που να επιτυγχάνει λύσεις με απόλυτη διαφάνεια σε όλα, χωρίς σκιές και σκοτεινές γωνίες, δίχως σκελετούς στις ντουλάπες.
Είναι υποχρέωσή μας οι κοινωνικές υποδομές, οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία, οι αθλητικοί και οι χώροι πολιτισμού να ανταποκρίνονται πλήρως στην εικόνα και την λειτουργία ενός σύγχρονου δήμου. Είναι χρέος μας η καθημερινότητα να ανταποκρίνεται στην εικόνα ενός σύγχρονου δήμου.
Είναι υποχρέωσή μας να αξιοποιήσουμε κάθε ευρωπαϊκό πρόγραμμα που μπορεί να χρηματοδοτήσει έργα, υποδομές και υπηρεσίες του δήμου προς τον πολίτη. Με συγκεκριμένο σχεδιασμό και σταθερό προγραμματισμό, ικανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις απορρόφησης και του τελευταίου ευρώ.
Θέλουμε ένα δήμο που δημιουργεί πυλώνες ανάπτυξης. Με υποδομές για όλους. Θέλουμε μια έξυπνη πόλη, λειτουργική και ψηφιακή.
Με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές αξιοποιώντας τις θεμελιώδεις αρχές της Δημοκρατίας, την ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού και την στήριξη στο πρόσωπο μου από την Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Φυλής, απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση στις υγιής δυνάμεις του τόπου, για ένα εποικοδομητικό διάλογο που θα βοηθήσει στις παραπάνω κατευθύνσεις.
Να δημιουργήσουμε μια ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΗ, για μια ΝΕΑ ΠΟΛΗ πρότυπο. Μακριά από μικροπολιτικές και προσωπικές φιλοδοξίες, ο τόπος μας θα γνωρίσει ένα καλύτερο μέλλον.
Σας καλώ να αγωνιστούμε, να παλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε την πόλη που θέλουμε. Τη Φυλή που ονειρευόμαστε. Τη Φυλή που αξίζουμε και αγαπάμε.
Κατερίνα Παρτσινέβελου-Παναγοπουλου
Οικονομολογος - MSc in Management
Σύντομα κοντά σας με την νέα μας ιστοσελίδα και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως "ΦΥΛΗ-ΝΕΑ ΠΟΛΗ"  
πηγή:http://doxthi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια