Στα σοκάκια του σταυρού "σφάχτηκαν" παλικάρια.





 Τους αδικήσαμε κάποιους υποψήφιους σύμβουλους της παράταξης του κου Μπουραίμη. Πέφταν τα 50ευρα, τα αρνιά, οι δωροεπιταγές, οι συμβάσεις αλλά μάλλον όχι για όλους. 
Δεν εξηγείται αλλιώς αν δει κανείς τη σταυροδοσία των υποψηφίων του που δείχνει και τη μεγάλη «αχαριστία» των δημοτών. Έτρεχε η Συμέλα Καλανίδου να «ενημερώσει» τους
παλιννοστούντες για τις αποζημιώσεις αλλά μόνο 220 άτομα το εκτίμησαν. Οι υπόλοιποι 979 προτίμησαν τον  Γεωργιάδη που μάλλον τους φρόντισε περισσότερο. 
Εκτιμήθηκε επίσης και το έργο της Παρτσινέβελου από 378 ψηφοφόρους. Τώρα ποιο ήταν αυτό κανείς δεν ξέρει αλλά δεν παύει βρε αδελφέ να είναι και η χρισμένη υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας. 
Μάλλον αυτό έλειπε της Σταυρούλας Αγγέλου που είχε μόνο 198 σταυρούς αγγίζοντας τις τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου. 
Αμ για το Ζεφύρι δεν το συζητώ. «Υπερδήμαρχος» ο Ραφτέλης αλλά ο Θεοδόσης Δρόλιας κάτι θα έκανε καλύτερα για να είναι πρώτος με 1044 ψήφους. 
Καλά για την Ρούλα την Πατήλα δεν το συζητώ. Πρόεδρος, όμορφη, με συμπάθεια αλλά Ασημακόπουλος που τώρα τον είδαμε στο ψηφοδέλτιο, δεν είναι είναι. Δεν την βοήθησαν τη Ρούλα ούτε τα ψηφοδέλτια που έπεφταν με σταυρούς στη χρυσή τριάδα (Δρόλιας, Πατήλα, Σταθόπουλος). 
Είπαμε βρε Δήμαρχε. Άλλοι παιδιά και άλλοι αποπαίδια;

ΠΑΡΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια