«Μια νύχτα τρελή» στα Άνω Λιόσια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη


IMG_0434

Εκατοντάδες θεατές όλων των ηλικιών κατέκλυσαν χθες την πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής και παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τη μεγάλη συναυλία του γνωστού συνθέτη, τραγουδοποιού και ερμηνευτή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πενθήμερων εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Φυλής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός «Η Πάρνηθα» προς τιμήν των πολιούχων της Πόλης Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και αγκαλιάστηκε θερμά από τους δημότες της περιοχής αλλά και των γειτονικών Δήμων. Ο λαμπερός καλλιτέχνης που μεσουρανεί την τελευταία δεκαετία, ξεσήκωσε επί σκηνής το κοινό με τα τραγούδια του, ενώ στα παρασκήνια έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες με τους θαυμαστές του που δεν τον άφηναν να φύγει από τα Άνω Λιόσια.
Τον καλλιτέχνη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραΐμης ο οποίος αντιλαμβανόμενος
η φωτό αυτή είναι από το f/b
την ανυπομονησία των δημοτών ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και άφησε το κοινό να απολαύσει τον τραγουδιστή. Οι θεατές σήκωσαν τα «Χέρια Ψηλά» και παραδόθηκαν σε «Μια Νύχτα Τρελή» που «Μόνο στα όνειρα» θα μπορούσαν να ζήσουν. Το Κέντρο της Πόλης των Άνω Λιοσίων σείστηκε από τις μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή που ερμήνευε «Δεν φεύγω», «Δεν είμαι εδώ για κανέναν», «Αν είναι έτσι η αγάπη», «Αν μου τηλεφωνούσες» και άλλες πολλές γνωστές επιτυχίες. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την προσφορά ανθοδέσμης στον Μιχάλη Χατζηγιάννη από τον Δήμαρχο Φυλής κ. Δ. Μπουραΐμη και ομάδα κοριτσιών του συλλόγου «Η Γρίζα».
Το πρωί είχε τελεστεί με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, η θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα. Στη συνέχεια ακολούθησε περιφορά της Εικόνας των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Αμέσως μετά έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αδριάντα του Στρατηγού Ευστάθιου Λιώση, στην Πλατεία Ηρώων. Ο Ευστάθιος Λιώσης, υπήρξε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του Αλβανικού Έπους και του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου, 14 φορές παρασημοφορημένος. Η μορφή του κοσμεί την αίθουσα του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Αθήνα. Είναι μέγας ευεργέτης και δωρητής της πόλης των Άνω Λιοσίων.
Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραΐμης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το μέλλον αυτής της πόλης που σήμερα γιορτάζει εσείς το καθορίζετε και κανένας άλλος. Όποιος νομίζει ότι είναι στρατηγός και μπορεί να μετακινεί τους πολίτες σαν είναι πιόνια στη σκακιέρα της εξουσίας του, δεν κάνει λάθος. Κάνει έγκλημα απέναντι στη συνείδησή του, στην πόλη και στους ανθρώπους της».
Απόψε, τη σκυτάλη στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα παίρνει το συγκρότημα Goin’ Through The Band (ώρα 22:00), ενώ τις εκδηλώσεις της βραδιάς στην πλατεία Ηρώων θα ανοίξει νωρίτερα η ΓΑΣ Άνω Λιοσίων «Αριστονίκη», η οποία θα παρουσιάσει πρόγραμμα μοντέρνου χορού (21:00). Θα ακολουθήσουν επίδειξη γενικής γυμναστικής από τα τμήματα του Αθλητικού Ομίλου «Φερενίκη», επίδειξη ακροβατικής γυμναστικής από την Ομάδα Ρυθμικής του ΔΑΣ Ζεφυρίου και παράσταση από το Παιδικό Χοροθέατρο «Άμυνα». Νωρίτερα (ώρα 19:00), στη Ζωφρία, στο Θεατράκι του Βορεινού θα παρουσιαστεί παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο Πολιτιστικής Αναβάθμισης & Ανάπτυξης «Ο Θέσπις».
Το 5ήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή, 23 Μαΐου, με την παράσταση της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Βάτραχοι» της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων Ζεφυρίου (Τμήμα ΝΠΔΔ Πάρνηθα), στην αίθουσα εκδηλώσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου.
πηγή:  http://www.dinamisimetoxis.gr/portal/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%BB%CE%B9%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια