Επιστολή του Δημήτρη Μπουραΐμη στους υποψήφιους των συνδυασμών Ενότητα Πολιτών, Λαϊκή Συσπείρωση, Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής, Εύπολις εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαΐου



logo
 
 
 
Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής
Δημήτρης Μπουραΐμης

Η ανάγκη ευρύτερης συναίνεσης και συνεργασίας για το καλό του τόπου μας επιβάλει σε όλους μας να είμαστε αντίπαλοι μόνο για μια μέρα, τη μέρα των εκλογών. Μετά οφείλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας επιδιώκοντας τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα της πόλης και κυρίως για τα μείζονα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, με πρώτο την ανεργία.
Έχω την βαθειά πεποίθηση ότι χωρίς να αρνηθούμε τις διαφορετικές μας προτάσεις, μπορούμε
πάντα να βρούμε έναν κοινό τόπο ώστε τελικός κερδισμένος να είναι ο πολίτης του μεγάλου μας Δήμου. Μακριά από παρασκηνιακές συμφωνίες ή λογικές που ταιριάζουν σε όποιον νομίζει ότι οι πολίτες ακολουθούν ότι πει χωρίς να αποφασίσουν και να κρίνουν μόνοι τους, θα ήθελα να γνωρίζεις ότι προσβλέπω στη συνεργασία, την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και τον κοινό αγώνα για τον τόπο που αγαπάμε, για τον τόπο που ζούμε, για τον τόπο στην υπηρεσία του οποίου αξίζει να αφιερώσουμε την ψυχή, την καρδιά και το μυαλό μας.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Μπουραΐμης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια