ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ




Πριν από 3,5 χρόνια ο απερχόμενος Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραϊμης συγκέντρωνε τους ήδη τότε ταλαιπωρημένους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ σε μια προεκλογική ομιλία στην οποία δήλωνε απόλυτος γνώστης της κατάστασης που επικρατούσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και υποσχόμενος άμεση λύση προκειμένου να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας πάνω απ΄όλα.

3,5 χρόνια μετά ο απερχόμενος Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραϊμης υπερηφανεύεται ότι επί θητείας του δεν έχει απολυθεί κανένας εργαζόμενος στο Δήμο Φυλής.

ΛΑΘΟΣ γιατί 3,5 χρόνια μετά ο Δήμαρχος Φυλής και η διοίκησή του οδήγησαν στην απώλεια τουλάχιστον 40 θέσεων εργασίας  των εργαζομένων στον ΞΕΝΙΟ και αυτό το χρεώνεται.

Δεν είχε ούτε το πολιτικό σθένος να τους απολύσει νόμιμα και προτίμησε μέχρι και σήμερα να τους κρατάει ομήρους και έρμαια μιας διαδικασίας εκκαθάρισης της επιχείρησης που εκτός των άλλων φαίνεται να αποσκοπεί και στην εκκαθάριση και εξόντωση των ίδιων των εργαζομένων.

3,5 χρόνια μετά, ο Δημήτρης Μπουραϊμης δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την εργασιακή τους αποκατάσταση όπως με τόσα μεγάλα λόγια υποσχόταν συνεχώς. Οι Δήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα όταν έκλεισαν δημοτικές επιχειρήσεις η πρώτη τους κίνηση ήταν η διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Ψιλά γράμματα για τον Δήμαρχο Φυλής που προτίμησε να αντιδικεί με τους εργαζόμενους σε αίθουσες δικαστηρίων.

3,5 χρόνια μετά, ο Δήμαρχος Φυλής διατείνεται ότι παλεύει για τη μεταφορά των εργαζομένων στο Δήμο την ώρα που οι πιο κοντινοί του συνεργάτες δηλώνουν δημόσια ότι αυτό δεν γίνεται γιατί χάθηκε χρόνος.

3,5 χρόνια μετά , αγαπητέ Δήμαρχε κατάφερες να δημιουργήσεις στο Δήμο σου 40 θέσεις ιδιότυπης ανεργίας , 40 ανθρώπους χωρίς κοινωνική ασφάλιση,  40 ομήρους, 40 οικονομικά εξαθλιωμένους.

3,5 χρόνια μετά αγαπητέ Δήμαρχε στάθηκες ανίκανος ακόμη και να δώσεις ένα τέλος σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

3,5 χρόνια μετά αγαπητέ Δήμαρχε θα πάω να ψηφίσω. Θα πάρω ήρεμα το ψηφοδέλτιο της παράταξής σου και θα το ρίξω δίπλα στη μαύρη σακούλα με τα σκουπίδια για να πάρει το δρόμο του για τη χωματερή του Δήμου Φυλής.

Αηδιασμένος εργαζόμενος-άνεργος-όμηρος-εξαθλιωμένος του ΞΕΝΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια