Θερμή υποδοχή και μήνυμα νίκης από τους κατοίκους της Χασιάς

                                                                      
                                            Φυλή, 15  Μαΐου   2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θερμή υποδοχή και μήνυμα νίκης από  τους  κατοίκους της Χασιάς
(Δημοτική  Κοινότητα  Φυλής),  στο  Χρήστο Παππού

Ιδιαίτερα  θερμή ήταν  η  υποδοχή  που  επιφύλαξαν  στο  Χρήστο  Παππού  και  τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους οι  κάτοικοι  της  Χασιάς  κατά  τη  περιοδεία τους στη  Δημοτική  Κοινότητα Φυλής.

Το διαρκές κλίμα  ενθουσιασμού  που επικράτησε έδωσε   το  μήνυμα της αισιοδοξίας και  της σίγουρης νίκης στις  Δημοτικές  Εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο  Χρήστος  Παππούς ενημέρωσε  τους  κατοίκους για το ρεαλιστικό πρόγραμμα που έχει  δεσμευθεί να  εφαρμόσει  άμεσα για  τη  περιοχή και  τόνισε προς  όλους « ότι τα τελευταία χρόνια, η πιο όμορφη και γραφική γωνιά της Αττικής παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης και φθίνουσα πορεία και  με αφορμή τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου  Μάη, θα  ενεργοποιηθούμε για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα».

 «Οι κάτοικοι της Χασιάς, αλλά και των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου δε μπορεί να παρακαλάνε γονυπετείς για να εκπληρώσει ο Δήμος τις υποχρεώσεις του. Έχουν δικαίωμα στη δουλειά, έχουν δικαίωμα να εισπράττουν τα ενοίκιά τους και τις αποζημιώσεις των ιδιοκτησιών τους».

« Ο περήφανος Λαός της Χασιάς δε μπορεί να σκύβει το κεφάλι και να υποτάσσεται σε ένα πελατειακό σύστημα που εξευτελίζει προσωπικότητες και ταπεινώνει τους νέους ανθρώπους. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι, ως αυριανή διοίκηση του Δήμου, θα δώσουμε τέλος σε αυτή την κατάσταση, με πνεύμα δικαιοσύνης και ισονομίας. Θα προστατέψουμε τις θέσεις εργασίας στο Δήμο, όπως κάναμε, το 2008, στα Άνω Λιόσια».









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια