ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ:Ας ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ διεκδικώντας όσα μας ανήκουν, χωρίς ομηρίες και εκβιασμούς, χωρίς εξαγορά συνειδήσεων!!!


ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ






Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τη Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής, στόχος μου είναι μέσα από αυτή τη συμμετοχή να βοηθήσω τον τόπο που ζω και τους πολίτες αυτής της πόλης, να ε ν ω θ ο ύ ν σε
ουσιαστικές συλλογικές δράσεις, να συμμετέχουν ενεργά σε ό,τι αφορά τις τέχνες, τον πολιτισμό και τη βελτίωση του φυσικού και ανθρώπινου περιβάλλοντος.
Πιστεύω ότι η Τέχνη δεν είναι πολυτέλεια.
Είναι ΑΝΑΓΚΗ. Δεν πρέπει να μείνει στο περιθώριο του κοινωνικού ενδιαφέροντος, αλλά να συμβάλει στην αφύπνιση της κοινωνικής συνείδησης. Αγωνίζομαι ώστε αυτή η θέση να γίνει πραγματικότητα, γι' αυτό και είμαι μέλος της Ομάδας Δράσης και Πολιτισμού “ΟΠΟΥ ΓΗΣ ...ΤΕΧΝΗ”, η οποία δρα μέσω της τέχνης προωθώντας τη συμμετοχή στην κοινωνική αλληλεγγύη και στα ζητήματα που αφορούν όλους μας στο Δήμο αλλά και ευρύτερα.
Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, όλοι μαζί να ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ από τις υποσχέσεις, που μας δίνονται σήμερα, για ένα “αβέβαιο” αύριο, με τίμημα την απαγόρευση της ελεύθερης σκέψης και της ελεύθερης βούλησης!!!
Ας ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ διεκδικώντας όσα μας ανήκουν, χωρίς ομηρίες και εκβιασμούς, χωρίς εξαγορά συνειδήσεων!!!
Ας ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ χωρίς συμβιβασμούς, για τα δικαιώματά μας και την αξιοπρέπεια μας!!!
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια