ΑΣΧΗΜΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 2ου ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ[ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΒ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ]


ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
http://www.doxthi.gr/topika/fylh/5909-2014-05-18-21-36-57
  • Αρέσει στους Θανασης ΓκιναλαςΛάμπρος ΝιάφαςMetaxia Vasileiou και σε 35 ακόμη.
  • Ανδρεας Ροδης ΚΑΤΕΛΥΣΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΠΙΝΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΗΤΕ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!!
  • Ηρακλής Ευκλείδης ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.).

    ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) ΚΛΕΦΤΗΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ;;;;;;

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.

    ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    ΜΕΤΑΞΥ
    ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ KAΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ATΤΙΚΗΣ (Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α.)
    ΚΑΙ
    ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

    Στην Αθήνα σήμερα την 11-05-2010 ημέρα Τρίτη στα γραφεία του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α, οδός Άντερσεν 6 και Μωραΐτη 90, οι παρακάτω συμβαλλόμενοι:

    1) Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ NΟMOY ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α.) που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Νικόλαο Χιωτάκη, Δήμαρχο Κηφισιάς, σύμφωνα με την υπ' αρ. 7/2009 απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α.

    2) Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Δήμαρχο, κ. Δημήτριο Μπουραϊμη, έχοντας υπόψη:

    Α) Την υπ' αρ. 339/2009 απόφαση της Εκτελεστικής Εππροπής του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. «περί κατανομής αντισταθμιστικών οφελών προς τους οχλούμενους από τον Χ.Υ.Τ.Α. Δυτικής Αττικής Δήμους», με την οποία ο Δήμος Φυλής δικαιούται να λαμβάνει αντισταθμιστικά οφέλη, που αναφέρονται στην απόφαση αυτή.

    Β) Την υπ' αρ. 26/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής «περί αποδοχής των αντισταθμιστικών οφελών προς τον Δήμο Φυλής για τα έτη 2009 μέχρι και 2014», συμφωνούν και συνομολογούν τα παρακάτω:

    1. Ο Δήμος Φυλής εγκρίνει την παραχώρηση στον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. της χρήσης και κατοχής τμήματος της ιδιόκτητης έκτασης πεντακοσίων (500) στρεμμάτων στην θέση «Σκαλιστήρι», που έχει χωροθετηθεί η συνέχεια του υφιστάμενου Χ.Υ.Τ.Α. Δυτικής Αττικής, η οποία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση των προβλεπόμενων έργων και εγκαταστάσεων για την κατασκευή και λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Α. Δυτικής Αττικής.
    Το τμήμα αυτό είναι συνέχεια του υφισταμένου εν ενεργεία Χ.Υ.Τ.Α. (προς την βορειοδυτική πλευρά του) και έχει εμβαδόν πεντακοσίων (500) περίπου στρεμμάτων.

    2. Η παραχώρηση της χρήσης και κατοχής της υπόλοιπες έκτασης πέραν των παραπάνω πεντακοσίων (500) στρεμμάτων, μέχρις ότου συμπληρωθεί το σύνολο της ως άνω έκτασης που έχει χωροθετηθεί για τον Χ.Υ.Τ.Α. θα γίνει μελλοντικά και σταδιακά, ανάλογα με τις ανάγκες και την πρόοδο των έργων, ευθύς ως ζητηθεί τούτο από τον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. Στην υπόλοιπη ως άνω έκταση, μέχρις ότου παραχωρηθεί αυτή στον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α., δικαιούται ο δήμος Φυλής να ασκεί παρεμφερείς χρήσεις και δραστηριότητες.
    3. Η παραχώρηση της παραπάνω έκτασης προς τον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. έχει διάρκεια είκοσι (20) ετών, ήτοι από 20/10/2004 μέχρι 20/10/2024, μετά το πέρας της οποίας ο Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α., υποχρεούται να αποδώσει την χρήση και κατοχή αυτής στον Δήμο Φυλής, αφού προηγουμένως αποκαταστήσει αυτήν πλήρως, με δικές του δαπάνες.

    4. Η παραχώρηση χρήσης και κατοχής της παραπάνω έκτασης γίνεται χωρίς ειδικό αντάλλαγμα, υπό τον απαράβατο όρο ότι ο Δήμος Φυλής θα λάβει ως αντισταθμιστικά οφέλη για τα έτη 2009 μέχρι και 2014, όπως αυτά καθορίστηκαν από την υπ' αρ. 339/2009 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε. Ε.) του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. και έγιναν αποδεκτά από τον Δήμο Φυλής με την υπ’ αρ. 26/2010 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Φυλής, τα οποία ανέρχονται σε 18.000.000,00 Ευρω ανά έτος.

    5. Τα παραπάνω αντισταθμιστικά οφέλη ο Δήμος Φυλής θα εξακολουθήσει να τα λαμβάνει από τον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. καθ’ όλη την διάρκεια της παραχώρησης, χρήσης και κατοχής της ως άνω έκτασης.

    Το παρόν συντάχθηκε σε έξι (6) όμοια και υπογράφεται από τους συμβαλλόμενους, ως ακολούθως.
    .........................ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ...........................
    ΓΙΑ ΤΟΝ Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α...................ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ......................Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΝΙΚΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ...................ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
  • Σοφία Καλαιτζή Στο δήμο Φυλής δεν είναι σαρωτική η νίκη του κυρίου δημάρχου''φάντασμα''.....Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα,υπάρχει η δεύτερη Κυριακή.Ας μη βιάζετε κανείς.........
  • Daiana Canipa Doina Vasileiou ΑΙΣΧΟΣΣΣ!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!
  • Metaxia Vasileiou Ηρεμααααα........ Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα του νικητή !!!!! Διότι αλλιώς να ανταγωνίζεσαι κάποιον με δυνατότητες ίδιες με τις δικές σου ,άλλο κάποιον με λιγότερες και άλλο κάποιον με περισσότερες. Φυσικά η νίκη έναντι κάποιου καλύτερου είναι άξια να δοξαστεί εν αντιθέσει με τη νίκη κόντρα σε κάποιον χειρότερο !!!!
  • Pegy Makri "Τη ρουφιανιά πολλοί τη λάτρεψαν.. Τον ρουφιανο κανείς"!! Πλέον πίσω από ένα "Φατσοβίβλιο" ,η ανωνυμία ορισμένων λασπολογων κάνει θαύματα !! Τουλάχιστον αν είστε ιδεολόγοι,μη παραχαράκτες,έντιμοι,πατριώτες κ αγαπάτε τον τόπο σας.. Εμφανιστειτε με ονοματεπώνυμο !! Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι περί του θέματος για "Δημάρχους-Φαντάσματα",είναι απλά αστείο γιατί τα ποσοστά δείχνουν την αξία του κάθε ανθρώπου.. Δεν ευθύνεται ο Δήμαρχος αν ορισμένοι μετρήθηκαν και κρίθηκαν ανεπαρκείς !! Τα φιλιά μου στους "Ghostbusters".. Κωμωδία δεκαετίας του 80' !!
  • Αναστασια Χρυσικοπουλου ολα με τα πενηντευρα χυμα εξω απο τα εκλογικα............αν αυτη ειναι νικη ?????????????
  • Pegy Makri Χαχαχα... Και τα 100ευρα πριν 3 χρόνια στις δημοτικές εκλογές από άλλη παράταξη.. Παιδιά ηρεμήστε.. Μην κρίνετε για να μην κριθειτε!!
  • Αναστασια Χρυσικοπουλου ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΧΥΜΑ........ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!
  • Pegy Makri Μην πολωνεστε σε ένα κομμάτι του "Καλλικράτη" μας..!! Ελάτε κ στα άλλα για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη,για το ποιος δωροδοκει !! Πάντως παρά το νεαρό της ηλικίας μου ,αντιλαμβάνομαι ότι όποιος κάνει "κατά μέτωπον" επίθεση,έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.. Αν και το επίπεδο μας(ειδικά της παράταξης) είναι να είμαστε προσγειωμένοι και να μην ερχόμαστε σε ευρεία αντιπαράθεση με κοσμητικά επίθετα.. Ορισμένες φορές πρέπει κ εμείς να προσαρμοζομαστε στις περιστάσεις !!
  • Αναστασια Χρυσικοπουλου ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΕΥΡΑ..........ΜΗΝ ΑΝΓΩΝΕΣΤΑΙ...........
  • Pegy Makri Ελάτε και εσείς για να πάρετε λεξικό !!
  • Νέα Φυλής
Σάββας – «Διεφθαρμένες» πολιτικές μαρίδες Παππούς & ΚαμπόληςΜαΐου 1,...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια