Και το όνομα του «τυχερού»: Κουμουτσάκος


grafeia syggroy - koumoutsakos
Τον Γιώργο Κουμουτσάκο, επέλεξε ως υποψήφιο Περιεφερειάρχη για την Αττική , η ΝΔ.
Από τα σημαίνοντα  στελέχη της Καραμανλικής περιόδου και ευρωβουλευτής στη συνέχεια , ο κ. Κουμουτσάκος , διαγνώσκοντας προφανώς ότι είναι σχεδόν αδύνατο να επανεκλεγεί ευρωβουλευτής , αφού χρειάζεται πλέον «σταυρός» και δεν διορίζεσαι από τον εκάστοτε αρχηγό κόμματος  σε εκλόγιμη θέση κλειστής λίστας , αποδέχθηκε να κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης .Παρ’ ότι δεν είχε οποιαδήποτε σχέση μέχρι τώρα με την Αυτοδιοίκηση .Ούτε καν με τα προβλήματα της Αττικής ή τις γενικότερες πολιτικές της ΕΕ για τα θέματα αυτά , αφού είτε ως διπλωμάτης καριέρας είτε ως ευρωβουλευτής εκτός από θέματα εξωτερικής πολιτικής , δεν είχε και έχει μέχρι σήμερα ενασχόληση με κανένα άλλο τομέα.
Η αποδοχή από τον κ. Κουμουτσάκο της σχετικής πρότασης ,παρότι ότι γνωρίζει ότι είναι μηδαμινές  αν όχι παντελώς ανύπρακτες , οι όποιες πιθανότητες επιτυχίας του , προφανώς αποσκοπεί στις μελλοντικές πολιτικές στοχεύσεις  του.
Και συγκεκριμένα στη δημιουργία μηχανισμού για την κάθοδό του , στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Α’ Αθηνών και στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας – δημοτικότητάς του , για ισχυρό ρόλο στη κεντρική πολιτική σκηνή
πηγή:http://newsta.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια