Η Κατερίνα Παρτσινέβελου υποψήφια για τη ΝΔ στις δημοτικές εκλογές του δήμου Φυλής


Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   
Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 13:41
Ένα νέο, χαμογελαστό και άφθαρτο πρόσωπο επέλεξε η Νέα Δημοκρατία για να στηρίξει την υποψηφιότητά της στο δήμo Φυλής, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαίου. Πρόκειται για την Κατερίνα Παρτσινέβελου – Παναγοπούλου, η στήριξη στο πρόσωπο της οποίας ήρθε με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, επιβεβαιώνοντας σχετικό παλαιότερο δημοσίευμα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ.
Η Κατερίνα είναι ένα αγαπητό παιδί, εντός και εκτός του δήμου Φυλής, με εξαιρετικό προφίλ και σημαντικές σπουδές. Φρέσκο πρόσωπο, με
όρεξη για δουλειά και ενεργή πολίτης, μένει να αποδείξει στο πεδίο της μάχης ότι ξέρει να αγωνίζεται και να είναι αποτελεσματική.
Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1978 και κατάγεται από την Νάξο Κυκλάδων. Σπούδασε Οικονομικές και Κοινωνικές Επιστήμες, Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2006 ανέλαβε ως συνεργάτης του υποψήφιου Νομάρχη Δυτικής Αττικής Γιώργου Λιάκου, υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα και της κινητοποίησης στον δήμο Άνω Λιοσίων ενώ έθεσε υποψηφιότητα για Νομαρχιακή Σύμβουλος.
Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 συμμετείχε στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Είναι έγγαμη με τον Γιώργο Παναγόπουλο, με τον οποίο έχουν απόκτησει μία κόρη, την Αιμιλία, 5 ετών και έναν γιο 10 μηνών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια