Αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ Παππού και Σχίζα


Βαθαίνει μέρα με τη μέρα το χάσμα ανάμεσα στους γαλάζιους υπηρέτες του μνημονίου Χρήστο Παππού και Θανάση Σχίζα . Η ρήξη είναι προ των πυλών, καθώς και οι δύο κινούνται σε τροχιά σύγκρουσης. Το αναμενόμενο και πολύκροτο διαζύγιο, για το οποίο πολλοί μιλούν στα Λιόσια μετά τα πολλά Yes Man του Παππού και του πρωτοπαλίκαρού του Δημήτρη Καμπόλη στον Μπουραίμη, είναι ζήτημα χρόνου να εκδοθεί, καθώς έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους και κοιτά ο καθένας τον δρόμο του.
Όπως κατά κανόνα συμβαίνει με τα διαζύγια, οι αφορμές κρύβουν τα βαθύτερα αίτια και στην προκειμένη
περίπτωση το βαθύτερο αίτιο ίσως θα πρέπει να αναζητηθεί στη σφαίρα της ψυχολογίας και των βαθύτατων τραυμάτων που μπορεί να προκαλεί η ηττοπάθεια και η αδράνεια του Χρήστου Παππού.
Παρακολουθώντας κάποιος προσεκτικά τις απόψεις που διατυπώνει ο Παππούς και ο Καμπόλης στα δημοτικά συμβούλια, αντιλαμβάνεται ένα αυτοδιοικητικό γήπεδο στο οποίο μπορεί να παίξει μπάλα μόνο ο Μπουραίμης.
Η ουσία είναι ότι οι σκληροί παρατρεχάμενοι του Παππού αγρίεψαν με τα καμώματα του Σχίζα και πρότειναν την διαγραφή του από τον συνδυασμό . Συμπέρασμα; Αφορμή ζητάνε για αίμα, ώστε να ενισχυθεί ο Παππούς και να σταθεί στα πόδια του…«Γελοιότητες»
ΥΓ. Μόνο ο Σάββας δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον παθητικό ρόλο που παίζει ο Παππούς στα Λιόσια και αυτός είναι ο λόγος που τον φοβάται και τον υπολογίζει ο Μπουραίμης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια