Δημοτικές Εκλογές Δημου Φυλής



  Καθώς παρακολουθούμε την  αποχώρηση των χελιδονιών που σημαίνει τη λήξη του καλοκαιριού, μας έρχονται πληροφορίες για ένα δύσκολο φθινόπωρο  καθώς επίσης και για μια περίοδο έντονης δημοτικής προεκλογικής προετοιμασίας. Η συντακτική ομάδα του Παράπονου Φυλής, επιστρέφοντας από την καλοκαιρινή ραστώνη , στις πρώτες συζητήσεις που είχε με
 φίλους  και γνωστούς, έντονες ήταν οι κουβέντες σχετικά με τις Δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το Μάιο του 2014.
     Επειδή η εμπειρία μας  έχει διδάξει πως μετά το τέλος των εκλογών έρχεται σιγά-σιγά η εξαφάνιση των προγραμμάτων, θέσεων και δηλώσεων   της δημοτικής παράταξης που κέρδισε  και των υποψηφίων  που εκλέχτηκαν, το paraponofylis αποφάσισε να ανοίξει άλλη μια σελίδα που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτές.
  Η συγκεκριμένη σελίδα θα λειτουργήσει τόσο για ενημέρωσή μας όσο και για ταξινόμηση όλων όσων έχουν ειπωθεί όλη αυτή την περίοδο.Επειδή οι εποχές είναι "πονηρές" και πολλά "ΘΑ" θα ακουστούν , θα μπορούμε στο μέλλον να χρησιμοποιήσουμε  το παρόν ιστολόγιο  για να βλέπουμε αν αυτά που μας έταξαν τα τηρούν. 
  Όπως κάνουμε μέχρι τώρα ότι ανακαλύπτουμε στο διαδίκτυο ή ότι μας έρχεται μέσω e-mail θα γίνεται ανάρτηση άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
  Όπως επίσης θα καταλάβετε η σημερινή διοίκηση θα έχει την τιμητική της. Όχι  τόσο για το ότι δεν είναι άξια ούτε μια λακκούβα να κλείσει ,που λέει ο λόγος, αλλά γιατί είναι ο θεσμός που διοικεί το Δήμο τα τελευταία τρία περίπου χρόνια και θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή των δημοτών για αυτά που υποσχέθηκε  και δεν τήρησε.  
  Έχουμε πει επανειλημμένως ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά αναρτούμε θέματα που αφορούν την πόλη μας. Τα περισσότερα είναι άσχημα αλλά δεν μπορούμε  να τα κρύψουμε κάτω από το χαλί και να κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε.
  Όταν με το καλό φτάσουμε στη λήξη των εκλογών, με όποιο τελικά εκλογικό σύστημα αποφασίσουν, και όλα θα έχουν κριθεί , εμείς θα συνεχίσουμε μέσα από τις σελίδες του Παράπονου Φυλής στο ίδιο μοτίβο όποιος ανεξαρτήτως  θα κόψει πρώτος το νήμα. Ευχόμαστε η επόμενη διοίκηση να βλέπει τις αναρτήσεις  σαν "συμβουλές" και να τις ψάχνει λίγο.
  Όσο για εμάς τους ψηφοφόρους, ελπίζουμε να έχουμε μάθει από τα λάθη μας ΚΑΙ σε τοπικό επίπεδο και η πλειοψηφία μας να διαλέξει αυτόν που θα βοηθήσει αυτή την πόλη και να τη βγάλει από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί τα τελευταία χρόνια.
   Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους  αποφασίσουν να κατέβουν υποψήφιοι για  να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας. Ελπίζουμε αυτοί που θα εκλεγούν να μην  ξεχάσουν τα λόγια που θα μας πουν το επόμενο διάστημα.

 Η διεύθυνση που θα μας βρείτε είναι :

Δημοτικές Εκλογές Δήμου Φυλής.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια